De Solutions30 Academy

Ontwikkel jezelf tot een rasechte telecomexpert

Solutions30 bestaat uit honderden specialisten met sterk uiteenlopende profielen, van servicemedewerkers tot netwerktechnici. Stuk voor stuk getrainde professionals die meest zijn in hun vakgebied. In 2018 richtten we daarvoor de Solutions30 Academy op: in meerdere trainingscentra verspreid over het land kan je opleidingen volgen om je kennis en skills verder te ontwikkelen. Je stapt in een doorgedreven vormingstraject dat je tot in de puntjes klaarstoomt voor de job, zodat je alle uitdagingen met gemak de baas kan.

Trainers

Onze opleidingen lopen het hele jaar door. Jaarlijks doorlopen tal van startende medewerkers een opleidingstraject van enkele maanden. Om zo gericht mogelijk te werken, staan er meer dan tien trainers tot jouw beschikking, elk met hun eigen expertise en ervaring. De meesten zijn zelf jarenlang voor ons op pad geweest en kennen de job als geen ander. Zo kan je rekenen op een boeiende mix van theorie en praktijk, doorspekt met kruidige anekdotes uit het veld.

Opleidingen 

Jaarlijks volgen meer dan vijfhonderd mensen een opleiding aan onze Academy. Afhankelijk van jouw functie zijn er verschillende opties. De meeste opleidingen en trainingen zijn bedoeld om nieuwe medewerkers de knepen van het vak te leren. Die trajecten duren gemiddeld vijftien weken. Daarnaast bieden we gespecialiseerde opleidingen aan rond specifieke topics. Onze sector verandert constant. Door tijdig in te spelen op die innovaties zorgen we ervoor dat ook jouw expertise permanent up-to-date is.

Locaties

Ons werkterrein spreidt zich uit over heel België. Daarom kan je onze opleidingen op verschillende locaties volgen. Zo kan je terecht in Aalst, Antwerpen, Gosselies, Landen en Zele.

Een greep uit ons opleidingsaanbod:

Proximus Full certified training

 

Scarlet Full certified training

 

Fiber lassen

 

Fiber constructiewerken

 

Telecom bekabeling lasser

 

Telecom bekabeling hulplasser

Ontdek onze vacatures!

Wil je werken in een ambitieus bedrijf met impact op de technologische innovaties van morgen? We zijn voortdurend op zoek naar enthousiast talent, zowel voor onze kantoren als in het veld.