Onze sectoren

We verbinden jou met de rest van de wereld

Door de toegenomen digitalisering zijn we altijd en overal verbonden met elkaar. Telecommunicatie is een alledaags gegeven geworden. Soms lijkt het zelfs alsof we nooit anders gewoon geweest zijn. Vandaag is digitale technologie een noodzaak en evidentie. Thuis, op kantoor, in het openbaar: ze maakt ons leven makkelijker en ons werk productiever.

 

Zolang alles vlot werkt natuurlijk. Is dat niet zo, dan zijn snelle oplossingen nodig. Solutions30 ondersteunt jou bij de optimalisatie van je telecominfrastructuur. Dankzij een breed netwerk van experts en techniekers zijn we in staat snel te schakelen, zodat de technologie op elk moment doet wat ze moet doen: snel, stabiel en veilig internet leveren.

Telecom Solutions in fiber

Streamen, online gamen, slimme huishoudtoestellen, samenwerken in de cloud, geautomatiseerde bedrijfsprocessen, en ga zo maar door… De hoeveelheid data die we over het netwerk sturen, wordt met de dag groter. Fiber is daarom de keuze voor de toekomst. De technologie gebruikt licht om signalen snel en betrouwbaar over grote afstanden te vervoeren. Het resultaat zijn uiterst stabiele en bliksemsnelle verbindingen waarmee ons digitale leven zich moeiteloos verder kan ontwikkelen. Solutions30 legt zich toe op fiberverbindingen: van aanleg en aansluiting tot opvolging en onderhoud. 

 

Telecom met koper
Telecom Solutions in koper

Koperbekabeling bewijst al meer dan honderd jaar trouwe dienst. Nog steeds maken veel gezinnen en bedrijven er gebruik van voor televisie, internet en telefonie. Onze fieldtechniekers binnen het domein koper verzorgen aansluitingen en herstellingen, zodat klanten kunnen genieten van een zo hoog mogelijke internetkwaliteit via de kabel.

Telecom met coax
Telecom Solutions in coax

Coax-kabels vervoeren signalen met een hoge frequentie over grote afstanden. Een dergelijk netwerk garandeert snel internet en kwalitatieve televisie. Onze coax-experten zorgen ervoor dat je volledig mee bent met de technologie, zodat je ze optimaal kan inzetten bij bedrijven en mensen thuis.

 

Trouwe klanten