Onze expertise

Hoe we ons onderscheiden

Solutions30 combineert jarenlange ervaring in de telecomsector met een proactieve en klantgerichte aanpak. In een wereld die continu verandert, denken we na over duurzame oplossingen die vlot mee kunnen evolueren met de noden van onze klanten.

expertise-innovative-icon Deel van de Solutions30 Group

Solutions30 België maakt deel uit van de Solutions30 Group, dat al honderdduizenden fiber-, koper- en coaxaansluitingen en aanverwante projecten heeft gerealiseerd in heel Europa. Die ervaring en kennis mobiliseren we ook in ons land. Door grensoverschrijdende samenwerking zijn alle knowhow en middelen aanwezig om onze Belgische telecominfrastructuur naar een hoger niveau te blijven tillen.

Werken bij Solutions30

Solutions30 bouwt aan slimme telecomoplossingen voor een sterker geconnecteerde wereld. En we hebben jou er heel graag bij.

Bekijk onze vacatures
Onze sectoren

Bekijk voor welke sectoren Solutions30 werkt.

Bekijk onze sectoren
Onze visie en waarden

Digitale technologieën veranderen de manier waarop we leven en werken in toenemende mate. Met de uitbouw van intelligente netwerkinfrastructuur maakt Solutions30 technologische vooruitgang mogelijk en toegankelijk voor iedereen, thuis en op kantoor.

Lees meer
Heb je vragen?

Wil je meer weten over onze diensten? Ons team staat je graag te woord!