Over ons

Drive_test_data_sheet - Copy
Slimme netwerkoplossingen voor innovatieve technologieën

Solutions30 levert grootschalige infrastructuurdiensten voor de telecomsector.

We leveren end-to-end oplossingen die technologische vooruitgang stimuleren en nieuwe digitale toepassingen voor iedereen toegankelijker maken. 

Waar we voor staan

Wij verbinden mensen en bedrijven. Met elkaar en de wereld rondom hen.

Onze wereld wordt steeds digitaler en meer geconnecteerd. Dat opent opportuniteiten op tal van vlakken. Door de uitbouw van slimme netwerkinfrastructuur maakt Solutions30 mee de weg vrij voor vooruitgang, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer.

Lees meer
Meet the Team

Geen oplossingen zonder mensen. Maak kennis met de sterke mannen en vrouwen die onze organisatie dag in dag uit aansturen en in goede banen leiden.

Ontdek ons team
Raf Winnelinckx - CEO Solutions30
Marco Bielen - CBO Solutions30 Belgium
Geert Guilliams - COO Solutions30 Belgium
Jan De Meter - CFO Solutions30 Belgium
Mark Kerstens - CTO Solutions30 Belgium
Steven Genné, Chief Support Services Solutions30 Belgium
Solutions30 certificaten

In een complexe, veeleisende en snel evoluerende sector leggen we de lat hoog. We hanteren de strengste kwaliteitsnormen om het beste uit ons werk te halen. Dat blijkt ook uit onderstaande certificaten en kwaliteitsverklaringen.

Solutions30

Solutions30 België maakt deel uit van de Solutions30 Group, een van de toonaangevende Europese organisaties op het vlak van infrastructuurdiensten voor de telecomsector.

Meer weten
Kom voor ons werken

Wil je werken in een ambitieus bedrijf met impact op de technologische innovaties van morgen? We zijn voortdurend op zoek naar enthousiast talent, zowel voor onze kantoren als in het veld.

Meer weten