Waar we voor staan

Onze visie, missie en waarden

Wij verbinden mensen en bedrijven. Met elkaar en de wereld rondom hen.

 

Onze wereld wordt steeds digitaler en steeds meer verbonden. Dat opent opportuniteiten op tal van vlakken. Door de uitbouw van een slimme en veilige netwerkinfrastructuur maakt Solutions30 mee de weg vrij voor vooruitgang, zowel in het dagelijks leven als op de werkvloer.

Waar we voor staan
commitments-cooperation-icon Toewijding

Bij elke uitdaging of obstakel staan we klaar om volhardend door te gaan, met de vastberadenheid om te slagen. We omarmen verandering als een kans om te groeien en te innoveren, en we geven nooit op in het nastreven van onze doelen.

commitments-openness-icon Betrokkenheid

We geloven in langetermijnrelaties, gesteund op wederzijds vertrouwen. Met medewerkers, klanten en partners. Door de krachten en ambities te bundelen, tillen we elkaar naar een hoger niveau. 

Professionaliteit Solutions30 Professionaliteit

Het maximale resultaat behaal je met kunde, kennis en inzet. Maar ook met integriteit en ethiek. Professioneel werk is voor ons de combinatie van hard én human skills.

flexibiliteit Solutions30 Flexibiliteit

In een snel veranderende wereld blijft onze organisatie wendbaar en onze expertise up-to-date. Met kennis van zaken en de nodige technische expertise lossen we elk vraagstuk op.

Ondernemerschap

We nemen onze verantwoordelijkheid. We zien kansen, benutten ze en creëren meerwaarde. Voor onze klanten, maar ook voor onszelf om te blijven groeien als organisatie.

Onze missie

Innovatieve digitale technologieën veranderen ons leven en werken in toenemende mate. Solutions30 maakt die technologische vooruitgang toegankelijker voor iedereen, thuis en op kantoor.

Maak jij straks mee de weg vrij voor baanbrekende nieuwe technologieën?

Bij Solutions30 bouwen we elke dag aan slimme, structurele oplossingen voor een sterker geconnecteerde wereld. Daarvoor kunnen we alle helpende handen en knappe koppen gebruiken. Wil jij je stempel drukken op de grootste telecomprojecten van het land? We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerd talent met passie voor onze sector.

Ontdek onze jobs
Onze expertise

Solutions30 België maakt deel uit van de Solutions30 Group, een van de toonaangevende Europese organisaties op het vlak van infrastructuurdiensten voor de telecomsector.

 

Meer weten