Werken bij Solutions30

Maak jij straks mee de weg vrij voor baanbrekende nieuwe technologieën?

 

Bij Solutions30 bouwen we elke dag aan slimme, structurele oplossingen voor een sterker geconnecteerde wereld. Daarvoor kunnen we alle helpende handen en knappe koppen gebruiken. Wil jij je stempel drukken op de grootste telecomprojecten van het land? We zijn voortdurend op zoek naar gemotiveerd talent met passie voor onze sector.

Werken bij Solutions30

Hoe is het leven bij Solutions30?

“Het is superfijn om als vrouw te werken voor Solutions30. Klanten zijn soms verbaasd als ze een vrouw over de vloer krijgen, maar die verbazing verdwijnt van zodra ik aan de slag ben en toon wat ik kan. Ik krijg enkel lovende reacties, zowel van klanten als van mijn management. Ik kan bovendien altijd rekenen op ondersteuning van mijn coaches en kan met eender welke vraag bij hen terecht. Ik kom elke dag met plezier naar het werk.”

Luna - Technieker

“Als ik één aspect mag noemen waarvoor Solutions30 lof verdient, is het wel de inzet voor een inclusieve werkomgeving. Er is bijvoorbeeld een gebedsruimte op het werk waar ik vrij mijn geloof kan uitoefenen. En in de kantine staat er zelfs halal op de kaart. Die erkenning voor verschillende religieuze overtuigingen en voedingskeuzes draagt bij aan een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid binnen ons bedrijf.”

 

Afsana - Recruiter

“Ik heb zelf jarenlang in de field gewerkt. Die praktijkervaring neem je mee als trainer. Ik kan er echt van genieten om mensen dingen bij te leren en het moeilijke op een makkelijke manier over te brengen.”

Kenneth - Trainer Solutions30 Academy

“Ik vind persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Ik ben tien jaar geleden begonnen als technicus en ben zo bij Solutions30 terechtgekomen. Dankzij extra opleidingstrajecten heb ik de kans gekregen om snel door te groeien tot supervisor.

Solutions30 is een fijne werkgever, zowel voor zelfstandigen als mensen in loondienst. De kwaliteit van je werk moet goed zijn, maar je krijgt ook veel vrijheid. Je kan zelfstandig werken met flexibele uren. Dat is een enorme meerwaarde.”

Ibrahim - Supervisor Huisaansluitingen

“Het leukste aan mijn job vind ik de afwisseling. Elke dag is een uitdaging. Als er iets onverwachts gebeurt, rekent Solutions30 erop dat ik zelf met een oplossing kom. Je moet kunnen meedenken en dat maakt het werk net zo interessant.

Ik houd van de familiale sfeer hier. De teamspirit is top. Je kan op iedereen rekenen als je problemen hebt. Mocht er iets zijn, dan weet ik gewoon dat mijn collega’s klaar staan om mee te zoeken naar een oplossing.”

Jimmy - Glasvezelblazer

Waarom werken bij Solutions30?
  • Vrijheid en flexibiliteit: Uiteraard heb je ook een leven buiten de kantoormuren. Bij Solutions30 vul je afhankelijk van je functie je dag flexibel in, zodat je work-lifebalans ook echt in evenwicht blijft. We geven je de nodige zelfstandigheid en vrijheid om je dagelijkse taken te volbrengen.
  • Groeikansen: We hechten veel belang aan persoonlijke groei. Via opleidingen en trainingen krijg je alle kansen om bij te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
  • Duurzame relaties: We geloven in een positieve werkomgeving met oog voor onze mensen én hun behoeften. We bieden een marktconform salaris aangevuld met extralegale voordelen naargelang je functie: bedrijfswagen en tankkaart, laptop, gsm-abonnement, eco-cheques, onkostenvergoeding,...
  • Diversiteit en inclusie: Bij ons kan iedereen zichzelf zijn. We hanteren een cultuur van open communicatie op de werkvloer en je kunt ten allen tijde terecht bij een vertrouwenspersoon of ombudsdienst. En dat bewijzen we graag.
  • Sociale activiteiten: Attenties voor verschillende feestdagen, onze jaarlijkse familiedag, samen carnaval vieren, of wat dacht je ervan om samen met je collega’s je sportieve kwaliteiten te tonen tijdens de Antwerp 10 Miles? Ons personeelscomité zit nooit stil, er is altijd wel iets op til om je collega’s op een andere manier beter te leren kennen.
  • Je maakt het verschil: Bij Solutions30 kan je je echt onderscheiden. Je werkt aan de grootste infrastructuurprojecten van het land voor de belangrijkste Belgische technologiereuzen.
Join us!
Werken bij Solutions30 België

Wil je werken in een ambitieus bedrijf met impact op de technologische innovaties van morgen? We zijn voortdurend op zoek naar enthousiast talent, zowel voor onze kantoren als in het veld.